Mbappé az idény végén távozna, de a PSG lehet, nem engedi

ˆhirdetés

Kylian Mbappé az idény végén távozni szeretne, de a PSG elképzelhető, hogy megakadályozza a lelépését

 

A PSG idén nyáron újra képes volt megtartani két legnagyobb sztárját, Kylian Mbappé és Neymar is maradt a párizsi klubnál, de elképzelhető, hogy jövőre már nem sikerül a csapatnál tartani mind a két játékost.

 

Mbappé évek óta a Real Madrid célkeresztjében van. A Monacóból végül a PSG tudta elvinni majdnem rekord összegért, az azóta világbajnokká váló támadót. A Real Madrid viszont továbbra is megszerezné a játékost, aki a jövő csapatának galaktikus sztárigazolása lenne a klub részéről.

A spanyol klub elvileg 2021 nyarát jelölte meg annak az időszaknak, amikor vinné Mbappét a PSG-től.

A távozás mellett szól, hogy Mbappé szerződése lejár 2022. június 30-án, és egyelőre nem volt hajlandó hosszabbítani a fiatal játékos. Vagyis nyáron még kaphat érte komolyabb összeget a PSG.

Amúgy a Madrid mellett még a Manchester City, a Manchester United és a Liverpool is vinné, vagyis árfelhajtó alkudozásra is sor kerülhet, bár akkor talán nem, ha Mbappé egyértelműen jelzi, hogy csak a Real Madrid jöhet szóba a számára. Persze kérdés, hogy egy év múlva is még Mbappé lesz a Madrid fő kiszemeltje.

A PSG számára viszont lényeges a 2022, ugyanis abban az évben Katar rendezi a világbajnokságot, vagyis a PSG tulajdonosainak érzelmileg fontos lenne, ha a klub sztárja abban az évben még náluk játszana.

Kérdés lesz majd, hogy a pénz dönt és akkor 2021-ben távozhat, ha akar és lesz komoly kérő, vagy két év múlva mehet csak, de akkor már akár ingyen is.

 

ˆhirdetés