Luis Suárez az Atletico Madridnál folytatja

A Barcelona és az Atletico Madrid megállapodott egymással Luis Suárez átigazolásáról

 

 

A Barcelona és az Atletico Madrid is bejelentette a megállapodást. A játékosnak még át kell esnie az orvosi vizsgálatokon, aztán jöhet a szerződés aláírása, de még a Barcelona is búcsúztatja.

 

A Barcelona beszámolója szerint hatmillió eurót fizet majd az Atletico Madrid a katalánoknak, de ezek különböző eredményekhez kötöttek. A Marca úgy tudja, hogy jelen pillanatban ingyen váltott klubot a játékos és a hatmillió a későbbi teljesítménytől függ.

Suárez két évre fog aláírni és kilencmillió eurót fog keresni idényenként.

A Barcelona jelezte, hogy szeptember 24-én 12:30-kor lesz egy búcsúztató esemény sajtótájékoztatóval összekötve.

 

Luis Suárez az utóbbi évek ikonikus támadója volt a Barcelonának, 2014-ben érkezett a Liverpooltól, összesen 283 mérkőzésen lépett pályára a hat idény során és 198 gólt ért el.

Négy bajnoki cím mellett egy Bajnokok Ligája trófeát is nyert a csapattal, de négyszeres spanyol kupa győztes, egyszeres klubvilágbajnoki és egyszeres Európai Szuperkupa trófea, valamint kétszeres Spanyol Szuperkupa győztes a Barcelonával.

 

Az átigazolás azok után jöhetett létre, hogy az Atletico Madrid megállapodásra jutott Alvaro Morata átigazolásáról a Juventusszal, így a felszabadult helyre érkezik az uruguayi támadó, aki ugyanannyit fog keresni, mint előtte Morata.