Háromgólos hátrányból sikerült majdnem a pontmentés az oroszok ellen

ˆhirdetés

Az oroszok nagyon könnyen elmentek három góllal, a végén majdnem sikerült az egyenlítés.

 

NEMZETEK LIGÁJA

2. FORDULÓ

1. JÁTÉKNAP

 

A-LIGA, 4. CSOPORT

 

2020.09.06., 18:00
VASÁRNAP
   
MAGYARORSZÁG
Sallai 62
Nikolics 70
2-3 OROSZORSZÁG
Anton Miranchuk 15
Ozdoev 34
Mario Fernandes 46

 

Magyarország: Gulácsi - Bese, Lang, Orbán, Szalai A. - Sigér (Kalmár, 46.), Nagy Á. - Sallai R., Holender, Szoboszlai (Cseri, 82.) - Szalai Á. (Nikolics, 67.)

Oroszország: Sunyin - Fernandesz, Szemjonov, Dzsikija, Kudrjasov - Ozdojev, Zobnin, Ionov (Karavajev, 75.) - Anton Mirancsuk (Gazinszkij, 67.), Dzjuba, Kuzjajev (Zsirkov, 57.)

 

Az oroszok láthatóan felkészültek a magyar válogatottból és a középpályán erőszakosan léptek fel, ráadásul gyorsabban játszottak az első félidőben, mint a magyar válogatott.

A 15. percben a középpályán elveszített labdából indult a gyors orosz kontra, Kuzjajev passzolt be balról középre, Anton Mirancsuk a kapu bal oldalába lőtt.

A 34. percben nem sikerült felszabadítani a tizenhatoson belül, Szalai Ádámot előzték meg, Ozdojev az elé került labdát magabiztosan lőtte a kapu jobb oldalába.

A második félidő elején szinte kispályás passzokkal játszották ki a hazai védelmet és Mario Fernandes meglőtte a harmadik orosz gólt.

Itt aztán arra lehetett számítani, hogy a magyar csapat végleg összeomlik, erre az oroszok vettek visszább, míg a magyar válogatott felpörgött, hiszen bennük volt még a szünetbeli edzői felpörgetés, tanácsok, amiket alkalmazott is a csapat. Több mélységi megindulás volt, ráadásul sikerült annyira felgyorsulnia a csapatnak, ami már elég volt a gólokhoz is. A 62. percben gyönyörű passzok után, Kalmár emelt a védelem mögé, Sallai lépett ki és emelt Sunyin felett a kapuba.

A 70. percben Bese fejelt jobbról keresztbe az ötösön belülre, a csereként pályára lépő Nikolics robbant be és lőtt a jobb felsőbe.

A harmadik gólért tovább nyomott a csapat, de nem sikerült az egyenlítés.

Jöhet a bolgárok elleni pótselejtező.

 

Tovább a Nemzetek Ligája tabelláihoz, csoportjaihoz, eredményeihez

ˆhirdetés