Európa Liga: A Reims lesz a Fehérvár következő ellenfele

ˆhirdetés

A Fehérvár francia ellenféllel küzd meg a selejtező harmadik körében

 

 

A Fehérvár kis szerencsével, de továbbjutott a máltai Hibernians elleni párharcból, a magyar csapat 1-0-ra nyert idegenben, a hazaiak a hajrában kapufát is lőttek, de a lényeg, hogy a Fehérvár kiharcolta a továbbjutást és újabb körben érdekelt.

 

Közben lejátszották a Servette - Reims mérkőzést is, amin a francia klub 1-0-ra nyert a svájciak elleni, így a Reims lesz jövő csütörtökön a Fehérvár ellenfele.

Az Uefa pénteken sorsolja a play-off, a rájátszás szakasz párharcait, így ma kiderül az is, hogy melyik párharc továbbjutójával kerülhet össze a csoportkörért folytatott küzdelemben, ha a sikerül legyőzni majd a Reims csapatát.

A selejtező második körében a Honvéd viszonylag sima győzelmet szenvedett a svéd Malmö ellen. Azt azért el kell ismerni, a svédek lesgyanús helyzetből szereztek vezetést, a mérkőzés vége 2-0- lett a vendégek javára.

Így az Európa Ligában a Fehérvár maradt az egyetlen játékban lévő magyar klub. A Ferencváros a Bajnokok Ligájában játszik a csoportkörért. (Legrosszabb esetben, ha alulmarad a Molde ellen, akkor is jöhet az Európa Liga csoportkör)

ˆhirdetés