Elmarad a Leyton Orient - Tottenham mérkőzés

ˆhirdetés

Elmarad a Leyton Orient - Tottenham angol ligakupa mérkőzés

 

 

Hivatalosan bejelentették, mégis elmarad a Leyton Orient - Tottenham ligakupa mérkőzés, mivel a hazai csapat játékosai közül többen is koronavírussal fertőződtek meg.

 

A Ligakupa harmadik fordulójában találkozott volna a Leyton Orient és a Tottenham kedd este 19:00 órai kezdettel, de végül elmarad a találkozó, mivel a hazaiaknál több játékos koronavírus-tesztje is pozitív lett.

Egy ideig úgy tűnt, meg tudják tartani a mérkőzést, mivel a hazai klub még az ifi csapatot is bevetette volna, ugyanis fontos bevétel lenne a számukra a tévés közvetítés. A Leyton Orientnél attól tartanak, hogy nem új időpontban fogják megrendezni a mérkőzést, hanem a Tottenham lesz az automatikusan továbbjutó, így a tévés bevételtől is elmaradnának, ráadásul biztosan kiesnének.

Viszont a szövetség közleménye szerint az érintett felek tárgyalnak a hogyan továbbról, vagyis nem kizárt, le fogják játszani a mérkőzést, de majd csak akkor, amikor már biztonságos és beilleszthető az igen sűrű versenynaptárba.

A Tottenhamnél viszont talán nem szomorkodnak a halasztás miatt, ugyanis ritka sűrű a menetrendje a Spursnek. Vasárnap a Southampton otthonában játszottak Premier League mérkőzést, 5-2-re győzedelmeskedtek, aztán kedden jött volna a Leyton elleni meccs, viszont csütörtökön Európa Liga selejtező mérkőzésre utaznak, majd vasárnap újabb bajnoki következik.

 

ˆhirdetés