Coutinho előbb tért vissza a Barcelonához

ˆhirdetés

Coutinho a nyaralását lerövidítve tért vissza a Barcelonához

 

 

A Barcelonánál úgy látszik tényleg számítani fognak a következő idényben Philippe Coutinhóra, a brazil Bajnokok Ligája győztes középpályás is bizonyítani akar, előbb tért vissza a klubhoz, mint amennyi pihenőt kapott a katalánoktól.

 

Coutinho az előző idényben kölcsönben szerepelt a Bayern Münchennél, ahol a bajnoki cím mellett többek között sikerült elhódítania a Bajnokok Ligája trófeát is. Érdekesség, hogy a bajorok 8-2-re verték a Barcelonát, azon a mérkőzésen Coutinho csereként pályára lépve lőtt két gólt és adott egy gólpasszt.

A klub viszont csütörtökön bejelentette, hogy Coutinho visszatért a csapathoz, bár egyelőre izoláltan, a többiektől külön edz.

Amúgy szeptember 8-ig lett volna lehetősége pihenni, de lerövidítette a nyaralást és már elkezdte a felkészülést az új idényre.

Nem csoda, hiszen nagy változásokon esik át éppen a klub. Új edző érkezett Ronald Koeman személyében, a holland szakember számít is Coutinhóra, vagy legalábbis tesz egy próbát vele mindenképpen. Ráadásul több idősebb játékostól megválik a klub, így már távozott Ivan Rakitic, de Arturo Vidal is távozóban, Suárez is valószínűleg menni fog.

Viszont a csütörtöki másik jó hír a Barcelona számára, Messi hivatalosan bejelentette a maradását. Bár azért elég szépen elmondta a véleményét az argentin, ennek ellenére továbbra is nagy erőssége lesz a csapatnak.

ˆhirdetés