Bale és Reguilon is a Tottenhamben köthet ki?

ˆhirdetés

Gareth Bale és Sergio Reguilon is Angliában folytathatja

 

 

A Real Madrid továbbra is játékoseladásban gondolkodik, hogy stabilizálják a klub anyagi helyzetét. Gareth Bale és Sergio Reguilon is egyre közelebb a távozáshoz. Ráadásul mind a kettő játékos után ugyanazok a klubok érdeklődnek Angliából.

 

Gareth Bale állítólag jelezte a Madrid vezetőinek, hogy távozna, állítólag a Manchester United és a Tottenham is érdeklődik iránta. A Manchester United Jadon Sancho helyett szerezné meg a walesit, aki viszont érzelmi okokból inkább Londonba térne vissza a Tottenhamhez.

A Tottenham támadásait nagyban javíthatná Bale, aki több formációban is bevethető lenne a Spurs színeiben, hiszen szélsőként is játszhat, de akár Kane mellett támadóként is.

Persze a Spurs szurkolói nem mernek különösebben reménykedni, nincsenek hozzászokva az ilyen jellegű igazolásokhoz. Természetesen Bale-ben veszély is van, hiszen sérülékeny, a fizetése is magas, de a Madrid annyira meg akar szabadulni tőle, hogy akár egyezségre is juthatnak a felek.

Sergio Reguilon is távozóban van Madridból. Zidane a spanyol védőt sem kedveli túlzottan, a posztján ráadásul egyelőre ott van még Marcelo, valamint a tavaly érkező Mendy.

Reguilon iránt a Manchester United és a Tottenham is érdeklődik. A Manchester United lényegében megadná azt az összeget, amit a Real Madrid kér a játékosért, de nem egyeznek bele a visszavásárlási opcióba. A Tottenham úgy tűnik, elfogadná a visszavásárlási opciót, amit a Madrid szeret kikötni olyan játékosok eladásakor, akiknél remélik, hogy a közeljövőben még nagy segítségére lehet a csapatnak.

A Tottenhamnél ráadásul hiányposzt az olyan védő a bal szélen, aki képes a támadásokból is kivenni a részét.

Reguilon ráadásul úgy tűnik a Sevillához már nem mehet vissza, az andalúz klub közben szerződtetett a posztjára egy védőt Marcos Acuna személyében, így vagy marad Madridban, vagy elengedi újra a klub, akár a Tottenhamhez is.

ˆhirdetés