Lewandowski duplázott, a Bayern megint verte a Chelseat

ˆhirdetés

A Bayern München örömfocival verte a Chelseat és kettős győzelemmel jutott tovább a legjobb nyolcba

 

 

A Bayern München már az első mérkőzést is megnyerte 3-0-ra, ráadásul a Chelseanek több alapembere is megsérült az FA Kupa döntőjében, így nem okozott meglepetést a Bayern sima győzelme. Talán csak az volt kérdés, hogy a bajorok nem ültek-e le nagyon a bajnokság vége óta, de kiderült, Flick legénysége jó formában van és várja a Barcelonát a legjobb nyolc között.

 

A Bayern gyorsan megszerezte a vezetést, Lewandowski lépett volna ki a labdával, de Caballero kivetődve labda helyett a csatárt sodorta el. A büntetőt a 10. percben a sértett értékesítette.

A 24. percben határozott labdaszerzés után került a labda Lewandowski elé, aki a tizenhatos előterében megvárta, míg felérnek a társak, majd a tizenhatos jobb oldalán érkező Perisic elé tálalt, aki a jobb alsóba lőtt.

A 28. percben Hudson-Odoi gyönyörű távoli gólját vette el a játékvezető, mivel Abraham a passza előtt lesen volt.

A 44. percben Emerson balról lőtte be laposan a labdát, Neuer beleütni tudott csak, éppen Tammy Abraham elé ütötte a labdát, aki közelről nem hibázott.

A 75. percben Lewandowski balról tekert középre, Tolisso pedig kapásból lőtt a kapuba öt méterről, Caballero ugyan beleért a labdába, de védeni nem tudott.

A 83. percben Odriozola ment el a jobb szélen és tekert középre, Lewandowski hét méterről fejelt a hosszúba, a labda a kapu bal oldalában kötött ki.

A Bayern a visszavágót 4-1-re nyerte, így 7-1-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe.

 

2020.08.08. SZOMBAT 21:00

BAYERN MÜNCHEN - CHELSEA 4-1 (Összesítésben 7-1)

G.: Lewandowski 10 (11-es), 83, Perisic 24, Tolisso 75 ill., Abraham 44

 

ˆhirdetés