Kiesett a Juventus és a Real Madrid a BL-ből

ˆhirdetés

Óriási meglepetésre, a Lyon kiejtette a Juventust, Ronaldo duplája sem volt elég, a Man City Varane óriási hibáinak köszönhetően kettős győzelemmel jutott tovább

 

A Manchester City - Real Madrid párharc a nyolcaddöntők slágerpárosítása volt, két olyan klub találkozott, amelyeket akár a végső győzelemre is esélyesnek titulálhattunk.

 

2020.08.07., Péntek 21:00

Manchester City - Real Madrid 2-1

G.: Sterling 9, Gabriel Jesus 69 ill., Benzema 28

A City 4-2-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé

Az első mérkőzésen a Manchester City idegenben nyert 2-1-re, többek között Ramos nagyobb hibáinak is köszönhetően. A madridi csapatkapitány a visszavágót eltiltás miatt kénytelen volt kihagyni, így a madridi drukkerek ugyan reménykedtek, de fogták a fejüket, mert tudták, mit jelent a csapategységnek Ramos.

És a visszavágón ki is derült. Ez a Madrid nem lángolt annyira, mint szokott, ugyan Benzema elől mindent megtett a győzelemért, Rodrygo beadását fejelte a kapuba a 28. percben, és hozta vissza a spanyolok reményeit a továbbjutásra, de előtte és utána is Varane akkorát hibázott, hogy más klubnál jegelnék egy jó ideig...

A 9. percben a tizenhatoson belül adta el a labdát Varane, Gabriel Jesus hozta helyzetbe Sterlinget, aki nem is hibázott, míg a 68. percben Varane még oldalra is nézett, látta, hol helyezkedik Jesus, mégis haza akarta fejelni a labdát, természetesen röviden tette, Gabriel Jesus pedig élt a lehetőséggel és eldöntötte a visszavágó sorsát.

 

2020.08.07., Péntek 21:00

Juventus - Lyon 2-1

G.: Cristiano Ronaldo 43 (11-es), 60 ill., Depay 12 (11-es)

A Lyon idegenben lőtt több gólnak köszönhetően jutott tovább 2-2-es összesítés mellett.

 

A Lyon egygólos előnyből várta a visszavágót, aminek a 12. percében büntetőből már kettőre is növelték összesítésben az előnyt.

A Juventus ajándékba kapott egy büntetőt az első félidő hajrájában, amit Cristiano Ronaldo magabiztosan a kapu bal oldalába lőtt.

Ronaldón látszott, hogy küzd a továbbjutásért, a 60. percben jó húsz méterről lőtt a bal felsőbe.

Sarri a 71. percben kockáztatott, pályára küldte a sérülésből még nem teljesen felépülő Dybalát, akit bő tíz perccel később sérülés miatt le is kellett cserélnie.

A Juventus ugyan megnyerte a visszavágót, de összesítésben a franciák jutottak tovább.

 

A Real Madrid mellett a Juventus is kiesett. Pedig a Juventus is úgy vágott neki az idénynek, hogy ezzel a kerettel meg kell nyerni a BL-t. De már az olasz bajnokságban sem ment úgy a játék, ahogy a szurkolók és a vezetők elvárnák, és a kiesés is mutatta, nincs minden rendben a torinói klubnál.

 

ˆhirdetés