Kölcsönből visszatérőkkel erősít a Real Madrid

ˆhirdetés

A Real Madridnál a kölcsönből visszatérő játékosokkal erősítenek a nyáron

 

 

A Real Madrid várhatóan nem igazol idén nyáron nagy nevet, leginkább eladná néhány játékosát, ezzel is felszabadítva a helyet a kölcsönből visszatérő fiatal és olcsóbb játékosoknak.

 

A klubot is elérte a járvány okozta válság, ráadásul újítják fel a stadiont is, így ezen a nyáron nem valószínű, hogy érkezne galaktikus igazolás. De tulajdonképpen nincs is szükségükrá, ugyanis annyira bő a kölcsönadott játékosok kerete, hogy visszaérkezve belőlük is meg tudják oldani az erősítést.

A pletykák szerint James Rodriguez távozni fog, Gareth Balet csak szeretnék eladni, de a walesi továbbra is kitart a magas fizetés és a klub mellett.

Viszont a helyükre nem olyan játékos fog érkezni, akinek be kell mutatni a Real Madridot, hanem kölcsönben fejlődő játékosok visszatéréséről hallani.

Martin Ödegaard a középpályára fog visszatérni. A fiatal játékos az utóbbi években sokat fejlődött a kölcsönadások során, az elmúlt szezonban a Real Sociedad alapembere lett, a klub pedig a bajnokság egyik kellemes meglepetése volt.

A pletykák szerint Dani Ceballos is visszatér az Arsenaltól, pedig az angolok az idény végére megelégedhettek a játékával, de a Madrid úgy tűnik rá is igényt tart.

A klub már bejelentette, nem fogják megvenni a PSG-től kölcsönbe érkező Alphonse Areolát, a spanyol lapok szerint Andriy Lunint idén már nem adja kölcsön a Madrid, hanem a keretben kap helyet a fiatal hálóőr.

Egyelőre az ő érkezésük a legvalószínűbb, de Odriozola helyzete sem egyértelmű, hiszen Carvajalnak nincs cseréje, Lucas Vázquez pedig inkább vészmegoldás csak hátul.

 

ˆhirdetés