A Griezmann - Joao Felix cseréből nem kér az Atleti, de visszatérhet a francia

Antoine Griezmann sorsa sem egyszerű a Barcelonában, egy hónappal ezelőtt még elcserélték volna, most meg alapember lesz

 

 

A spanyol lapok kiderítették, hogy Josep Maria Bartomeu elnök elcserélte volna Antoine Griezmannt Joao Felixre. Mindezzel az ötlettel nem sokkal a Bayern München elleni vereség előtt kereste meg az Atletico Madridot.

 

Miguel Angel Gil Marin, az Atletico Madrid részéről viszont gondolkodás nélkül zárta rövidre a játékoscsere ötletét. Joao Felix nem eladó az Atleti részéről.

Viszont érdekes adalék, hogy az Atletico Madrid részéről nem zárkóznának el Griezmann visszaigazolásától. Az Atletinél változások várhatók a támadósorban. Ha megoldják a pótlást, akkor távozik Diego Costa és akár Thomas Lemar sem érinthetetlen. Griezmannak lenne helye a csapatban.

Közben változott Griezmann helyzete a Barcelonánál is, a Bayern elleni 8-2-es vereség után edzőváltás történt, Ronald Koeman lett a katalánok új edzője, aki viszont jelezte, hogy kulcsjátékosként számít a francia világbajnok támadóra, nem úgy, mint elődjei.

Bartomeu a földindulás-szerű változtatások során hét játékost jelölt meg, akik nem eladók: Griezmann, Messi, Ter Stegen, Ansu Fati, Lenglet, Semedo és Ousmane Dembelé.

Luis Suárez is a távozók között lehet, sőt napok óta Messi távozási szándéka foglalkoztatja a szurkolók nagy részét. Egy szép időszak zárulhat ronda válással, mert a Barcelona természetesen ingyen nem akarja elengedni az argentint. Viszont ennyi távozó esetén, egyértelműen kulcsszerepet kaphat Griezmann, hiszen lassan nem marad más a támadósorban, ha a Suárez - Messi páros távozik.