Bale kölcsönbe kerülhet?

ˆhirdetés

Gareth Bale ügyére megoldást kell találnia a Real Madridnak

 

 

Gareth Bale körül nem nyugszanak a kedélyek, főleg mióta Zidane elárulta, azért nem volt a Manchester City elleni Bajnokok Ligája keretben, mert a játékost kérte, hogy ne kelljen utaznia.

 

Bale körül már évek óta nem rendeződik a helyzet, múlt nyáron szinte nyilvános szakításba ment a dolog, hiszen Zidane kijelentette, mindenkinek jobb lenne, ha Bale távozna. A walesi végül maradt, edzett a csapattal, lehetőséget is kapott, minden mozdulatáról sütött, hogy nem véletlenül volt ő egyszer a világ legdrágább játékosa. Majd aztán újra kispadra szorult.

A valódi okokat nem tudni, ezért csak a találgatás megy, és a játékos szekálása a golffal.

Ramon Calderon, korábbi Real Madrid elnök, a BBC-nek beszélt arról, hogy mindenképpen megoldást kellene találni a helyzetre, mert rossz nézni mind a két fél szenvedését.

Szerinte nem kellene meglepődnünk, ha végül Bale kölcsönbe kerülne. Sőt, azt is el tudja képzelni, hogy mivel Bale nem akar fizetéscsökkentést, ezért kénytelen lesz a fizetésének egy részét a Madrid állni.

Calderon szerint Bale még mindig tudna a legmagasabb szinten játszani, a képessége megvan hozzá.

A napokban megint felröppent Bale-lel kapcsolatban a Tottenham neve is, ahonnan érkezett a Madridhoz. A Spursnél újra együtt dolgozhatna Mourinhóval, de azért összességében óriási meglepetés lenne, ha visszatérne az angol klubhoz.

ˆhirdetés