A Stieber testvérek az Újpesthez igazoltak

ˆhirdetés

Stieber Zoltán és András is az Újpestben folytatják a pályafutásukat

 

Az Újpest hivatalosan bejelentette Stieber Zoltán és Stieber András szerződtetését. Mind a ketten saját nevelésű játékosok.

 

A 31 éves Stieber Zoltán 26-szor szerepelt a magyar válogatottban, a 10-es mezt fogja viselni. Stieber Zoltán tavaly tért vissza külföldről, a D.C. Unitedből a Zalaegerszeghez.

Stieber András is az Újpest neveltje, és ahogy testvére is, ő is az Aston Villa akadémiájára került Újpestről. Legutóbb a Budaörs csapatát erősítette a középpályás.

 

- Nagyon örülök, hogy sikerült aláírnom Újpestre, nagyjából 15 év után kerültem újra a klub kötelékébe. Külön boldoggá tesz, hogy az öcsémmel egy csapatban tudok remélhetőleg minél többet játszani majd. Bízom benne, hogy segíteni tudom a klubot mind a pályán, mind azon kívül - mondta Stieber Zoltán az ujpestfc.hu-nak.

- Én is nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem Újpestre. 2 évet töltöttem itt mielőtt kiigazoltam Angliába. Mindkettőnk nagy álma volt, hogy egyszer egy klubban játszhassunk, talán utoljára gyerekkorunkban jött ez össze, de felnőtt szinten most először adatik erre lehetőség - mondta Stieber András a szerződés aláírása után.

ˆhirdetés