Novothny távozott Újpestről

ˆhirdetés

Novothny Soma elköszönt az Újpesttől

 

Novothny Soma három év és 34 gól után köszönt el az Újpesttől, a 26 éves támadó így köszönt el a klubtól, szurkolóktól.

 

"Gyönyörű, de sokszor nagyon nehéz 3 évet töltöttem el Újpesten! Sosem felejtem el a magyar kupa győzelmet , a harmadik helyezést, a 34 gólom után érzett örömöt és persze a barátokat akiket ennek a klubnak köszönhetek!"

"Nem voltam a közönség kedvence , de úgy érzem mindig 100%-ot adtam azért, hogy a legjobb eredményeket érjük el! Büszke vagyok arra, ahogy ebben a szezonban rettenetes mélyről visszajőve 6. helyen végeztünk, és ami szinte hihetetlen érzés , hogy pár meccsen a csapatkapitányi karszalag is rám került!"

"Köszönök mindent a stábnak, a csapattársaimnak és mindenkinek aki tartozik ehhez a klubhoz! Sok sikert Újpest FC!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyönyörű, de sokszor nagyon nehéz 3 évet töltöttem el Újpesten! Sosem felejtem el a magyar kupa győzelmet , a harmadik helyezést, a 34 gólom után érzett örömöt és persze a barátokat akiket ennek a klubnak köszönhetek! Nem voltam a közönség kedvence , de úgy érzem mindig 100%-ot adtam azért, hogy a legjobb eredményeket érjük el! Büszke vagyok arra, ahogy ebben a szezonban rettenetes mélyről visszajőve 6. helyen végeztünk, és ami szinte hihetetlen érzés , hogy pár meccsen a csapatkapitányi karszalag is rám került! Köszönök mindent a stábnak, a csapattársaimnak és mindenkinek aki tartozik ehhez a klubhoz! Sok sikert Újpest FC! 💜🙏🏼 #ujpestfc#ns86

novothnysoma (@novothnysoma) által megosztott bejegyzés,

 

ˆhirdetés