Márton Gábor lett a Fehérvár edzője

MOL Fehérvár - Kovács Zoltán - Márton Gábor
A MOL Fehérvár FC hivatalosan kinevezte Márton Gábort. Az 53 éves szakember a Zalaegerszegtől érkezett (fotó: molfehervarfc.hu)
ˆhirdetés

Carillo menesztése után, hamar bejelentette a Fehérvár az új vezetőedzőt

 

 

A MOL Fehérvár hivatalosan bejelentette az új vezetőedzőt, Márton Gábort, aki legutóbb a ZTE-nél dolgozott.

 

"Nagyon örülök, hogy a MOL Fehérvár FC vezetőedzője lehetek, de azt is tudom, nagy feladat előtt állok. Azért dolgozik az ember, hogy előbb-utóbb egy olyan csapatot vezethessen, mint a Vidi, aki nemzetközi porondra készül, itthon pedig a bajnoki címért és a Magyar Kupáért küzd. Kicsit váratlanul ért a megkeresés, de nagyon boldoggá is tett. Ezt az ajánlatot pedig nem lehet visszautasítani. Várom a közös munkát, remélem, hogy fel tudok nőni a feladathoz és sikeres szezont produkálunk!' - fogalmazott Márton Gábor, a molfehervarfc.hu-nak.

"Folyamatosan figyelemmel követjük a magyar edzői kar működését, hiszen a magyar futball építése és felemelkedése nem lehet sikeres nélkülük. Üde színfoltja volt az NB II-es bajnokságnak a Márton Gábor által vezetett Siófok a maga megalkuvást nem tűrő, felszabadult, bátor támadófocijával és Gábor ezt Zalaegerszegen is folytatni tudta az NB I-ben is, miközben nagyon komoly nyomás volt a csapaton a kiesés elkerüléséért folytatott harcban. Ha a ZTE FC esetében nagy nyomásról beszélünk, akkor a Vidinél ez méginkább igaz." - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

"Szép és nagyon nehéz feladat előtt áll, de biztosak vagyunk abban, hogy meg fogja oldani. Sok beszélgetés után körvonalazódott, hogy ő az egyik fő jelöltünk és végül rá esett a választásunk. Örülünk, hogy egy tehetséges magyar edző kezébe adhatjuk a Vidi szakmai irányítását, sok sikert kívánunk neki!"

 

ˆhirdetés