A Fehérvár a Mezőkövesd gólkirályát igazolta le

ˆhirdetés

A Fehérvár bejelentette első nyári igazolását

 

 

A molfehervarfc.hu-n jelentette be a Fehérvár Budu Zivzivadze szerződtetését, személyében kétszeres grúz gólkirály érkezett a klubhoz, valamint az előző szezont a Mezőkövesdben szereplő támadó 8 gólig és 5 gólpasszig jutott.

 

"Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen nagy múltú klubban folytathatom a pályafutásomat, mint a Vidi. Korábban Grúziában már ünnepelhettem bajnoki címet és két alkalommal gólkirály is lettem, nem tagadom, hasonló célokkal érkeztem a Vidibe. Nagyon szeretek gólt szerezni, de számomra első a csapat sikere." - nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának  Budu Zivzivadze

"Bízom benne, hogy jó játékkal, gólokkal, gólpasszokkal járulhatok hozzá a Vidi minél sikeresebb szerepléséhez, nagyon szeretnék egy év múlva magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelni, de emellett remélem, az Európa Ligában is minél tovább fogunk jutni"

 

"Két évvel ezelőtt, egy DAC - Dinamo Tbilisi Európa Liga-selejtezőn figyeltünk fel Budura, remekül játszott azon a találkozón, gólt is szerzett. Az előző szezonban aztán "testközelből" tudtuk folytatni a megfigyelését, hiszen a Mezőkövesd egyik erőssége volt. Erős, gyors, képzett labdarúgó, aki több játékrendszerben is nagyon hatékony. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami más stílusú játékra is alkalmassá teszi a keretünket." - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

"Nemzetközi tapasztalattal bíró, tökéletes korban lévő, gólerős futballistával erősödtünk, aki a gólhelyzetek teremtésében is élen jár. Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznára lesz a Vidinek"

 

ˆhirdetés