Barcelona: Griezmann nehéz helyzetben

ˆhirdetés

Antoine Griezmann alig kapott lehetőséget az Atletico elleni rangadón

 

 

Mindig kérdéses egy játékos szerepeltetése egykori csapata ellen, ilyen szempontból talán érthető volt, hogy Griezmann nem kezdett az Atletico Madrid elleni rangadón. De valószínűleg más is lehet a háttérben.

 

Antoine Griezmann múlt nyáron érkezett 120 millió euróért a Barcelonához, már akkor is sokan nem értették az átigazolást, ráadásul az Atletico Madrid vitatta sokáig az ügyet, nem lehetett bizonyítani, mikor kereste meg a katalán klub a játékost... akkor, amikor még 200 millió eurót kellett volna fizetniük a szerződése szerint, vagy amikor már elég volt 120 millió eurót is fizetni.

Ráadásul a francia világbajnok támadó nem igazán tudott kulcsjátékossá válni, többek között amiatt is, hogy új posztot kell/kellene megszoknia a Barcelonában, mivel alapban Messi helyén tudna a leginkább teljesíteni.

Az utóbbi mérkőzéseken Setién sem ad neki elég lehetőséget, ráadásul az edző az állásáért is küzdött az Atletico Madrid ellen. A spanyol lapok szerint az Atletico Madrid és a Villarreal elleni bajnokit is hoznia kellene ahhoz, hogy maradjon az állásában, így a 2-2-es döntetlen még nem tudni, mit jelent valójában.

Mindenesetre Griezmann már a Celta Vigo elleni 2-2-es döntetlen során is csak a 81. percben lépett pályára csereként, az Atletico Madrid ellen pedig lényegében csak a hosszabbításra kapott lehetőséget.

Általában egykori klubjuk ellen kettőzött erővel szoktak küzdeni a játékosok, megmutatni, mit is veszítettek a távozásuk miatt. Bár az is tény, ebben az esetben az Atletico Madrid nem akarta elengedni a játékost, a Barcelona kivásárolta a szerződéséből Griezmannt. Viszont a szurkolói hangulattól nem lehetett volna tartani, hiszen eleve hazai pályán lépett pályára a Barcelona, ráadásul a járvány miatt zártkapuk mögött kénytelenek megrendezni a spanyol bajnokikat.

Kérdés: Setién nem bízik Griezmannban, vagy egyszerűen pihenteti a játékost?

ˆhirdetés