Bódog Tamás lett a Honvéd edzője

ˆhirdetés

Bódog Tamás Kispesten folytatja, a Honvéd edzője lett

 

 

A Honvéd hivatalosan bejelentette Bódog Tamást, mint a klub új edzője. Bódog a Kisvárdától távozott a héten, a Honvéd kettő plusz egy éves szerződést kötött a szakemberrel. Pisont István, aki idény közben vette át a munkát az első csapatnál, marad a szakmai stábban.

 

- A klub további fejlődése szempontjából új vezetőedzővel vágunk neki a következő szezonnak, Tamás személyében pedig egy felkészült és nagyon motivált tréner érkezik hozzánk. Elmondhatom, hogy gyorsan ment a megállapodás, mivel mindkét fél elképzelései összhangban voltak. Egy megalkuvás nélkül küzdő, kezdeményező játékra törekedő csapatot szeretnénk látni – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd FC ügyvezetője a szerződés aláírását követően a honvedfc.hu-nak

- Ezúton is szeretném megköszönni Trezinek (Pisont István) az elmúlt időszakot. Személyisége nagy értéke nemcsak a Honvédnak, de az egész magyar labdarúgásnak. Nehéz időszakban vette át a csapatot, amiért hálásak vagyunk neki, a kupagyőzelemmel pedig felejthetetlen pillanatokat éltünk át együtt. Tapasztalatára, tudására számítunk a jövőben is. Marad a szakmai stábban, segítve Tamás munkáját, így a jövőben is tagja lesz a Honvéd-családnak.

A 49 éves Bódog Tamás a DVTK és a Kisvárda után a Honvéd edzője lett. A következőket mondta az aláírás után

- Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen patinás klubhoz kerültem. Bízom benne, hogy az, amiért engem idehoztak, az működik majd, és sikeresek leszünk a következő években.

- Sok éven keresztül az eredményes támadófutball jellemezte a Honvédot, remélem, hogy ehhez hozzá tudok tenni a felfogásommal, az elképzeléseimmel, és ez segíteni fogja a klubot, így eredményes, jó futballt játszunk majd, ami a szurkolóknak is kedves lesz, hiszen a labdarúgás a szurkolókért van, akik akciókat, eredményes befejezéseket akarnak látni. Látványos futballra fogunk törekedni, bízom benne, hogy visszaköszönnek majd azok az elemek, amiket én szeretnék megvalósítani.

ˆhirdetés