Vinícius távozik Fehérvárról

ˆhirdetés

A magyar válogatott Vinícius Paulo az idény végén távozik a MOL Fehérvártól

 

 

A Fehérvár hivatalosan bejelentette, az idény végén távozik a brazil származású, de magyar válogatott védő.

 

Vinícius 2011-ben igazolt a Fehérvárhoz, 9 idény után távozik a klubtól.

197 NB1-es mérkőzésen lépett pályára, a Magyar Kupában pedig 37 alkalommal, míg nemzetközi mérkőzéseken 37 találkozón képviselte a klubját.

2017-ben tett magyar állampolgársági esküt, eddig a válogatottban 7 alkalommal léphetett pályára.

 

"Szeretném mindenkinek, csapattársaimnak, edzőimnek, a stáb tagjainak és a klubnál dolgozóknak, valamint természetesen a szurkolóknak és a városnak is megköszönni az elmúlt majdnem kilenc évet. Soha nem felejtem el az itt eltöltött időt és a közösen elért sikereket" - mondta Vinícius Paulo a molfehervarfc.hu-nak.

"Tavaly nyáron ültünk először tárgyalóasztalhoz Vinivel, de nem sikerült a megegyezés, védőnk úgy döntött, hogy inkább új kihívásokat keres. Nem maradt emiatt senkiben tüske, Vinire továbbra is csapatkapitány-helyettesként számított a szakmai stáb. Ezt követően sajnos súlyos sérülést szenvedett, de támogattuk a felépülésében és sikerült is visszatérnie a pályára. A koronavírust követő leállás után, minden tényezőt figyelembe véve újabb szerződésajánlatot kapott játékosunk, aki végül jelezte, hogy azt nem fogadja el, így június 30-a után szabadon igazolható labdarúgóként távozik. Vini a klub történetének egyik meghatározó alakja, akit mindig szívesen látunk majd Sóstón a jövőben is. Köszönjük a munkáját, amellyel számtalan sikerből vette ki a részét, további pályafutásához sok sikert kívánunk - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

ˆhirdetés