Tőzsér Dániel utolsó mérkőzésére készül

ˆhirdetés

Hatalmas téttel bíró összecsapáson búcsúzik a Debrecen csapatkapitánya, Tőzsér Dániel

 

 

A Debrecen az NB1-es bennmaradásért küzd, amit az utolsó fordulóban harcolhat ki a Loki. A dvsc.hu-nak nyilatkozott Tőzsér Dániel az utolsó mérkőzéséről.

 

– Próbálok nem foglalkozni azzal, hogy pályafutásom utolsó bajnokijára készülök, hisz az év legfontosabb rangadója vár ránk. Fontos szerepem van jelenleg az öltözőben és a pályán egyaránt, ráadásul kavarognak bennem az érzelmek, hisz jó pár évnyi futball van mögöttem, ami nyilván nagyon hiányzik majd. Viszont csak akkor lesz szép számomra a búcsú, ha a csapat bebiztosítja helyét az élvonalban. Most ez a legfontosabb, a saját dolgaimat a háttérbe szorítom.

- Ki lehet mondani, óriási a tét, hisz ha győzünk, bent maradunk. Senkit nem érdekelnek a héten aratott sikereink akkor, ha szombaton nem tudunk diadalmaskodni.

- Szerencsére a saját kezünkben van a sorsunk. A kövesdi meccs után azt kértem a szurkolóktól, ők is kezeljék helyén ezt a sikert, hisz jelen pillanatban még ugyanúgy a 11. helyen állunk. Saját kezünkben a sorsunk, remélem, a lefújást követően közösen ünnepelhetünk szombaton!

 

ˆhirdetés