A PSG leigazolta Icardit

ˆhirdetés

A PSG hivatalosan bejelentette Icardi szerződtetését

 

 

A PSG vasárnap bejelentette Mauro Icardi szerződtetését, az argentin csatár 2024. június 30-ig írt alá.

 

A 27 éves támadó a jelenlegi idényt kölcsönben már a PSG-ben töltötte, de annak ellenére, hogy jól játszott, sokáig úgy tűnt, még sem fog élni a vásárlási lehetőséggel a francia klub. Végül még május 31-én, hivatalosan bejelentették a megállapodást.

Icardi a félbeszakadt idény során 31 mérkőzésen lépett pályára, 20 gólig és 4 gólpasszig jutott.

Az Inter is megerősítette a megállapodást, rövid kommünikében megköszönték a náluk eltöltött 6 idényt. Icardi a csúcson volt az Internél, hiszen csapatkapitánya volt a milánói klubnak, majd kegyvesztett lett, de úgy tűnik a PSG mentőövet nyújtott neki.

Icardi eddig csak 8 válogatott mérkőzésen lépett pályára, olasz útlevéllel is rendelkezik.

A korábbi hírek szerint 50 millió eurót fizet a PSG az Internek érte és tovább nagyjából 7 millió eurót kaphatnak az olaszok a játékos teljesítményétől függően.

A PSG erre az idényre nagyon erős támadósort hozott össze, hiszen többek között Icardi mellett ott van Cavani, Neymar és Mbappé is. A következő idényre még kérdéses, hogy ki marad közülük. Nagy valószínűséggel Cavani mégis marad még egy évet, Neymart a Barcelona csábítja, de kérdés, hogy lesz-e rá módja a járványhelyzetet megérző katalánoknak egy ilyen szintű igazolásra. Mbappé pedig várhatóan az utolsó idényére készül, jövő nyáron a spanyol lapok szerint a Real Madrid játékosa lesz.

ˆhirdetés