A portugál foci is visszatér a képernyőre

ˆhirdetés

A Porto, a Benfica és a Sporting bajnoki mérkőzései is képernyőn

 

 

A Sport TV-n már nem csak a Bundesliga mérkőzéseit nézhetjük, mert folytatódik Portugáliában is a bajnokság, így jönnek a portugál óriások meccsei is élőben a Sport1 és a Sport2 műsorán.

 

A 25. fordulóval tér vissza az élet a portugál pályákra, és 10 fordulót kell lejátszani július végéig.

A bajnoki címért a két sztárcsapat, a Porto és a Benfica verseng, kettejük között 24 forduló után egyetlen pont a különbség, a Porto áll az élen 60 ponttal, a Benfica 59-cel követi. A bronzéremre a Bragának és a Sporting Lisszabonnak lehet reális esélye.

A portugál lebonyolítás rendszer nagyon sajátos lesz, a fordulók meccseit 4-6 nap alatt játsszák le, azaz szinte minden nap lesznek mérkőzések július végéig. Igazi rangadók is várnak még ránk, hiszen például a Porto-Sporting, a Benfica-Sporting és a Braga-Porto derbik még hátra vannak az idei kiírásból.

A visszatérő fordulóból a Sport TV három mérkőzést közvetít, szerdán a Famalicao – FC Porto találkozóval tér vissza a portugál foci a magyar képernyőkre, a Sport1-en látható összecsapás kommentátora Kassai-Tóth Csaba lesz, csütörtökön a Sport2-n előbb a Benfica – Tondela, majd a Guimaraes – Sporting lesz látható gyors egymásutánban Haraszti Ádám és Kassai-Tóth Csaba kommentálásában, a közvetítés 20:15-kor kezdődik.

 

A 25. forduló a Sport TV-n:

Famalicao – FC Porto, június 3., szerda 22:45, Sport1

Benfica – Tondela, június 4., csütörtök 20:15, Sport2

Guimaraes – Sporting, június 4., csütörtök 22:15, Sport2

ˆhirdetés