A Chelsea hivatalosan leigazolta Wernert

ˆhirdetés

Timo Werner a Chelseaben folytatja, hivatalosan bejelentette a Chelsea

 

 

A Chelsea bejelentette Timo Werner szerződtetését a Leipzigtől. A 24 éves játékos az idényt még befejezi a német klubbal és utána érkezik a londoni kékekhez.

 

"Örülök, hogy aláírtam a Chelseahez, nagyon büszke pillanat a számomra, hogy csatlakozhatom ehhez a nagyszerű klubhoz. Természetesen szeretnék köszönetet mondani az RB Leipzignek, a klubnak és a szurkolóknak a négy fantasztikus évért. Mindörökké a szívemben lesztek." - mondta Werner.

"Alig várom a következő szezont az új csapattársaimmal, menedzseremmel és természetesen a Chelsea rajongóival. Együtt nagyon sikeres jövő előtt állunk."

 

A beszámolók szerint a Chelsea kivásárolta a szerződéséből Wernert, 50 millió eurót fizetnek érte. A játékos pedig éves szinten 10 millió euró körüli összeget kaphat.

A 24 éves támadóért több top klub is bejelentkezett a pletykák szerint, de végül a Chelsea lett a befutó.

Sokáig arra lehetett tippelni, hogy a Liverpool csap le rá, de Jürgen Klopp szavaiból hamar kiderült, hogy ennyit nem fognak jelen helyzetben áldozni új játékosra. Míg a Bayern München is vitte volna, de Werner nem akart másik német klubhoz igazolni.

ˆhirdetés