Asensio első labdaérintésből gólt lőtt, Benzema duplázott, Real Madrid - Valencia 3-0

ˆhirdetés

A Real Madrid a második félidőben hármat rámolt a Valenciának, a vendégek pedig ráijesztettek az első félidőben a hazaiakra

 

 

A mérkőzést a Real Madrid kezdte jobban, ennek ellenére az első gólt a Rodrigo szerezte, de a játékvezető hosszas videóbírózás után visszavonta leshelyzet miatt. Benzema két látványos gólja között Asensióról szólt minden, 11 hónap után újra pályára léphetett és első megmozdulásából gólt lőtt a támadó.

 

2020.06.18., CSÜTÖRTÖK 22:00

LA LIGA 29. FORDULÓ

REAL MADRID - VALENCIA

gólszerzők: Benzema 61 (Hazard), Asensio 74 (Mendy), Benzema 86 (Asensio)

 

A 21. percben a lesen álló Maxi Gómez akadályozta Varane-t a felszabadításban, így a labda a befutó Rodrigónak tökéletesen jó volt, de hiába lőtt a kapuba a spanyol válogatott csatár, érvénytelenítette a játékvezető a gólt, pedig Carlos Soler passza nem volt ronda... Rodrigo pedig korábban még egy kapufát is lőtt

A meg nem adott gól ellenére több helyzetet dolgozott ki a Real Madrid, mint a Valencia, a fölény a második félidőben már gólokban is megmutatkozott.

A 61. percben Ramos szerzett labdát a bal szélen, Hazard indult meg a tizenhatos felé, majd játszott össze Modriccsal, a tizenhatos vonalán visszakapott labdát estében továbbította Benzemának, aki pedig a jobb alsóba lőtt. (1-0)

A mérkőzés egyik legszebb pillanata Marco Asensio visszatérése volt a 74. percben. A keresztszalag-szakadásból felépülő támadó Valverde helyére érkezett, majd első labdaérintéséből gólt is lőtt. Mendy tört be a tizenhatos bal oldalán egészen az alapvonalig, a visszatett labdát Asensio nyolc méterről kapásból a kapuba küldte. (2-0)

A 86. percben Kroos vezette középen a labdát, majd emelte ki jobbra, Asensio azonnal középre tette, Benzema a tizenhatos vonalán jobbal felpördítette, amivel átverte védőjét, majd kapásból, meg sem várva, hogy lepattanjon a labda, ballal a jobb felsőbe küldte. (3-0)

A 89. percben Kang-In Lee háromszor is belerúgott hátulról Ramosba, pirosat kapott érte.

 

ˆhirdetés