Visszatérhetnek a szurkolók, a Magyar Kupa döntőjére hamarosan indul a jegyértékesítés

ˆhirdetés

A Magyar Kupa döntőjét már nézők előtt rendezik, természetesen betartva az óvintézkedéseket

 

 

Az MLSZ közleménye szerint a június 3-i Honvéd - Mezőkövesd Magyar Kupa döntőre hamarosan elkezdik értékesíteni a jegyeket, online formában.

 

A kormány döntése értelmében május 28-tól bizonyos korlátozások és óvintézkedések mellett május 28-tól ismét beengedhetők nézők a labdarúgó mérkőzésekre.

Az MLSZ közleményéből kiderül, hogy minden negyedik székre ülhet csak néző, a szervező félnek biztosítani kell a lelátókon az előírásban szereplő távolságtartást. Az összes közösségi területen meg kell tartani a kellő távolságot a mérkőzés előtt, alatt és után, ide tartoznak pl. a pénztárak, a belépési pontok, a büfék, illemhelyiségek is.

Az MLSZ csütörtökön ajánlást fogalmazott meg a klubok felé annak érdekében, hogy a nézők beengedése az egészségvédelmi előírások betartásával, minél kevesebb kényelmetlenséggel járjon a szurkolóknak, de minden klub szabadon dönt a lebonyolításról.

A játékosokra vonatkozó szigorú előírások, kötelező tesztelések továbbra is érvényben maradnak.

A sport-zónára, vagyis a pálya közvetlen környezetére is maradnak a korábbi előírások, csak azok léphetnek erre a területre, akiknek a részvétele nélkülözhetetlen a mérkőzéssel kapcsolatban, valamint friss negatív koronavírusteszttel rendelkeznek.

 

ˆhirdetés