Real Madrid: Asensio fontos szerepet kaphat az idény hátralévő részében

ˆhirdetés

A sérüléséből visszatérő Asensio, mint egy jól sikerült igazolás érkezhet az idény végére

 

 

A Real Madrid még a múlt nyáron veszítette el egyik legnagyobb tehetségét, Marco Asensio súlyos térdsérülés miatt eddig nem tudott játszani, de a koronavírus okozta leállásnak köszönhetően, elképzelhető, hogy az idény utolsó szakaszában mégis fontos szerepet kap a csapatnál.

 

Asensio nagy erőkkel készül a visszatérésre, és a játékos sokat javíthat a csapat gólerősségén.

Asensio gólerős szélsőnek számít, Zidane korábbi időszakában is meglepően sok gólt szerzett, valamint Lopetegui érában is láthattuk, hogy jól érkezik második vonalban a kapu elé.

Az AS elemzése szerint Benzema alternatívája lehet Zidane-nál Asensio, ugyanis Jovic erre az idényre megbukott, Marianóban viszont Zidane nem bízik. Bár a Barcelona elleni kulcsfontosságú mérkőzésen bevetette csereként és góllal hálálta meg a rövidke bizalmat a támadó.

Viszont, ha Asensio visszatér, hamis-kilencesként is alkalmazhatja Zidane, amivel egy újabb taktikai lehetősége lesz az idény zárására.

Cristiano Ronaldo távozása óta a Real Madridnak leginkább a góllövéssel van gondja, nem véletlen, hogy erre az idényre Zidane a védekezést szilárdította meg igazán. Asensio visszatérése javíthat a helyzeten. Persze kérdés, hogy milyen gyorsan tud újra játékba lendülni.

ˆhirdetés