A PSG és az Inter megállapodott Icardiról - sajtóhír

ˆhirdetés

A PSG kész megvásárolni Icardit az Intertől

 

 

A Sky Italia értesülése szerint a Paris Saint-Germain és az Inter megállapodott Mauro Icardi átigazolásáról. A PSG 57 millió eurót fizetne az argentin támadóért.

 

A játékos ára rövid távon 50 millió euró lenne, tovább 7 milliót pedig a teljesítményétől függően fizetnének a franciák az olaszoknak.

Icardi jelenleg kölcsönben szerepel a PSG-nél, de a maradása váratlan fordulat lehet az utóbbi hetek híreihez képest.

Az olasz és a francia lapok is úgy írtak Icardiról, mint aki nem akar maradni a klubnál, vissza akar térni Olaszországba. És ott folytatná a pályafutását. Mivel az Interből örökre kijátszotta magát, így egyértelmű, hogy másik olasz klubban képzeli el magát, ez a másik, pedig jelenleg csak a Juventus lehet. De úgy tűnik a torinói klub nem csapja le a feladott labdát.

Icardi nem okozott csalódást a PSG-ben, bár lehetett hallani nehézségeket az öltözőben az argentin játékosok nem feltétlenül fogadják el a magánéleti ügye miatt (Icardi jelenlegi felesége és ügynöke is egyben, az a Wanda Nara, aki öt éven át Maxi López felesége volt és született is három gyermekük. Emiatt a legtöbb argentin válogatott játékos nem fogadja be Icardit)

A PSG-nél a közeljövőben nagyobb mozgás is lehet a csatársorban, így nem csoda, hogy próbálják megszerezni Icardit. Cavani, Neymar és Mbappé is várhatóan max. egy idényt maradhat még, de mindegyikük távozásáról lehetett már hallani.

Cavani az idény végén távozott volna, de úgy tűnik marad még egy idényt. Neymart a Barcelona szeretné szerződtetni, de a járvány miatt kialakult gazdasági helyzet miatt nem biztos, hogy sikerül az üzlet. Mbappé pedig várhatóan a jövő nyáron a Real Madridhoz igazol.

ˆhirdetés