James Rodriguez az Atletico Madrid játékosa lehet

ˆhirdetés

James Rodriguez Madridon belül válthat klubot

 

 

James Rodriguez két idény kölcsön után tért vissza a nyáron a Real Madridhoz, de úgy látszik a következő idényben újra másik csapatban fog kikötni.

 

James nem akart maradni a Bayern Münchennél, a bajorok sem éltek a vásárlási opcióval. A kolumbiai középpályás vissza akart térni Madridba. A Real Madridban viszont idén sem tudott kulcsjátékossá válni, hiszen többek között sérülések miatt is, csak 13 mérkőzésen tudott pályára lépni, ebből is csak 8 alkalommal kezdett.

Az AS cikke szerint, amely a kolumbiai újságíró, Javier Hernandez Bonnet értesüléseire hivatkozik, James távozni fog a klubtól és az Atletico Madrid lehet a befutó.

Az Atletico Madridot az idény során már többször is megemlítette a spanyol sajtó is, mint lehetséges új állomása a játékosnak. James is kész lehet a váltásra, mert sportszakmai szempontból több játékidőre van szüksége, ráadásul így maradhat Madridban.

James szerződése 2021. június 30-ig szól a Real Madriddal, így ha a klubja pénzt akar érte látni, akkor a most következő átigazolási időszakban lépnie kell, vagy legkésőbb januárban, utána ingyen igazolhatóvá válik a 28 éves középpályás.

ˆhirdetés