Haalandot figyeli a Real Madrid a Bundesliga rajton

ˆhirdetés

Erling Haaland az egyik fő kiszemeltje a nyári átigazolási szezonra a Real Madridnak

 

 

Az utóbbi két hónap átigazolási pletykái szerint, Erling Haaland lehet az egyik fő kiszemeltje a Real Madridnak a következő átigazolási szezonban.

 

Haaland viszonylag olcsón került a Salzburgtól a Dortmundhoz, ahol kapásból jól teljesített, meg sem látszódott rajta, hogy az osztrák bajnokságból egy jóval nívósabb ligába került. Az ára természetesen azonnal megtriplázódott és top klubok csapnának le rá.

A Real Madrid még a nyáron kész lehet vinni a játékost, mert a kivásárlási ára még ezen a szinten nem feltétlenül túl magas, állítólag 70 millió euró körüli összegért lehet megszerezni a 19 éves csatárt, aki a következő évtized legjobb gólvágója lehet.

A Real Madridnál a tervek szerint idén leigazolnák Haalandot, majd jövőre Mbappét és elképesztően fiatal, de gólerős csatársort hoznának össze.

Haaland amúgy 11 mérkőzésen lépett pályára a Dortmundban és 12 gólnál jár.

A Bundesliga pedig újraindul, amúgy is mindenki a német bajnokságot figyeli, hiszen az első top bajnokság, amely újraindul a koronavírus miatti leállás után. A Real Madrid pedig Erling Haaland teljesítménye miatt is figyeli a német bajnokságot. De azt sem érdemes elfelejteni, hogy a Dortmundnál játszik Achraf Hakimi is. A jobb oldalon bevethető védő csak kölcsönben szerepel a németeknél, a következő idényben pedig Zidane elképzelhető, hogy már számítana a 21 éves védőre.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés