Bale marad, vagy jöhet a Newcastle?

ˆhirdetés

Gareth Bale átigazolása újra téma, de nem tud lecsapni rá sok csapat

 

 

Gareth Bale teljesítménye látványosan bezuhant a kezdeti évekhez képest, amiben közre játszhat a sok sérülés is. Bár, még így is öröm nézni a játékát, ha játszik, de nem véletlenül akarja eladni a Real Madrid.

 

Egy gond van, Bale nem akar távozni, mert jól érzi magát a klubnál, ráadásul remek fizetést kap, amit a legtöbb klub nem tud megadni neki. Nem véletlenül nyilatkozik rendre arról, hogy kitöltené a szerződését, ami 2022. június 30-án jár le.

A Real Madrid viszont inkább eladná, mert sokba kerül egy olyan játékos, aki a mérkőzések nagyjából felén nem bevethető. Annak ellenére, hogy természetesen elismerik a múltban nyújtott kiváló teljesítményét, fontos góljait.

Bale értékmérője volt az, hogy főszerepet szántak neki a Cristiano Ronaldo távozása utáni időszakban, de a sérülések, és a különböző problémák miatt nem tudott élni a lehetőséggel.

Tavaly majdnem Kínába igazolt, de végül nem lett semmi az üzletből, erre a szezonra is maradt Zidane nyakán, aki nyíltan kritizálta tavaly nyáron, nyilatkozta is, mindenkinek az lenne a legjobb, ha Bale klubot váltana, aztán visszakozott a sikeredző. Bale végül idén is sokat volt eddig sérült és a felépülése után is inkább a kispadra szorult.

Az angol és spanyol lapok szerint a Newcastle lehet még befutó Bale esetében. Ha megvalósul a tulajdonosváltás, akkor lenne pénz Bale fizetésére is.

A walesi nem olyan régen arról beszélt, nem zárja ki, hogy Amerikában, az MLS-ben folytassa. De jelenlegi tudomásunk szerint, nincs egy olyan amerikai klub sem, amely adna neki olyan magas fizetést, mint amennyit a Real Madridban keres. Így leginkább arra lehet gondolni, hogy Bale a madridi szerződés lejárta után igazolna az MLS-be. Ha sikerül eladni, akkor valószínűleg egy teljesen új csapatot építő Newcastle lehet a befutó, vagy esetleg egy PSG.

ˆhirdetés