Neymar és Lautaro a Barcelona célpontja

ˆhirdetés

A Barcelona komolyan frissítené a támadósorát, két játékos is érkezhet a klubhoz, távozókból finanszíroznák az átigazolásokat

 

 

A katalán Sport szerint Lautaro Martinez és Neymar lehet a két fő kiszemelt a támadósorba a Barcelonánál a következő átigazolási szezonban.

 

Mind a két esetben 100 millió euró fölötti árú játékosról beszélünk, így a klub jelenlegi anyagi helyzete szinte bizonyossá teszi, hogy teljes áron nem tudják megvenni a játékosokat.

Lautaro Martinez esetében 111 millió eurót kellene fizetni az Inter felé, de a katalánok megpróbálják lejjebb vinni az árat a jelenleg kialakult helyzetre hivatkozva. Kérdés persze, hogy az olaszok el akarják-e adni egyáltalán a fiatal argentin támadót.

A Barcelona részéről a játékos várhatóan kezdőként kapna játéklehetőséget, vagy az első idényében még elképzelhető, hogy váltják egymást Suárezzel, de a kora előnyt is jelent, mert Suárez utolsó idényének egyikére készül a katalánoknál.

Neymar esetében a PSG állítólag kész belemenni a nyáron az átigazolásba, bár 160 millió eurót várnának érte. A Barcelona ennyit biztosan nem fog fizetni érte viszont játékoscsere szóba jöhet. Állítólag Griezmann, Dembele, Coutinho, Semedo és Umtiti is belekerülhet az ügyletbe.

Az előbb felsorolt játékosok helyzete amúgy sem biztos a katalánoknál, ha megfelelő ajánlat érkezik értük, akkor a Barcelona kész lemondani róluk, már csak azért is, hogy meg tudják szerezni Neymar és Lautaro játékjogát.

ˆhirdetés