A közeljövő két legjobb csatárára hajt a Real Madrid

ˆhirdetés

Megvan a terv Haaland és Mbappé leigazolására a Real Madridnál

 

 

Továbbra sem mond le Haaland és Mbappé megszerzéséről a Real Madrid. A lehetséges átigazolásokról már korábban is írtunk, a Marca szerint továbbra is megvan a lehetőség a két csillag leigazolására, az a kérdés, mikor.

 

A tervek szerint Erling Haaland már most nyáron a spanyol klubhoz kerülhet. Furcsa lenne, ha máris klubot váltana a norvég tini, hiszen csak télen igazolt a Salzburgtól a Dortmundhoz, de most nyáron még mindig viszonylag jó lehetősége lehet a Madridnak a játékos megszerzésére.

A télen nem léptek, ami így utólag több top klub számára is nagy hiba volt, de nyáron még mindig nem vészes összegért szerezhető meg Haaland. A kivásárlási ára 75 millió euró. Egy olyan játékosért, aki még csak 19 éves, kicsit soknak tűnik, de már bizonyított a Bajnokok Ligájában is, valamint hosszú távon belőle lehet posztja egyik legjobbja.

A Real Madridnál egyelőre Benzema az első számú középcsatár, de a mögé igazolt Luka Jovic egyelőre megbukott. Korábban már az is felmerült, hogy Jovic kerülhet Dortmundba, Haaland pedig Madridba, vagyis nem csak pénzmozgás, hanem játékosmozgás is lenne a két klub között.

Haaland ügyeit Mino Raiola intézi, aki jelezte, egy sztárját a nyáron Madridba vinné. Raiola intézi Pogba ügyeit is, de most úgy tűnik, a norvég csatár lehet a befutó, főleg úgy, hogy a Madridnál egy igazi kilencesre van a legégetőbb szükség.

Haaland tehát már 2020 nyarán a Real Madridnál köthet ki.

Kylian Mbappé szerződtetése egy fokkal bonyolultabb, hiszen a 21 éves csatár már nem csak egy ígéret, hanem a világbajnok francia válogatott alapembere és képes volt elhomályosítani Neymar párizsi ragyogását is. Mpabbét nem is akarja eladni a PSG, viszont egyelőre a francia játékos nem írta alá az új szerződését, sőt, úgy tűnik, nem is akar hosszabbítani.

Mbappé szerződése 2022. június 30-án jár le, a Real Madrid pedig 2021 nyarán lépne az ügyben. A PSG azon a nyáron még komolyabb összeget kaphat a fiatal támadóért. Mbappé ráadásul nem csak középcsatárt, hanem szélső támadó poszton is bevethető.

Ha a Real Madrid megszerezné a két játékost, akkor a következő évtized két meghatározó támadóját igazolná le. És erre úgy tűnik, reális esélye van a királyiaknak. Ráadásul a keretben lévő fiatal brazilokkal kiegészülve, nagyszerű támadósort, sorokat küldhetne Zidane pályára.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés