A Barcelona megállapodna Kurzawával

ˆhirdetés

A Barcelona vinné a PSG védőjét

 

 

Layvin Kurzawa szerződése az idény végén lejár, így nem csoda, hogy egyre több klubot hoznak hírbe vele, most a Barcelona is terítéken, de kérdés, hogy a játékosnak jó döntés lenne-e a katalán klub.

 

Kurzawa 2015 óta a PSG játékosa, a Monacótól érkezett a fővárosi klubhoz. Várhatóan nem akar szerződést hosszabbítani, mert nem tud kulcsjátékossá válni a klubjában és nem akar cserejátékos maradni.

Éppen ezért érdekes, hogy elfogadja-e a Barcelona ajánlatát, vagy sem. A katalánok a beszámolók szerint elengednék Junior Firpót, míg a helyére hoznák Kurzawát. Csak egy a gond, a védelem bal oldalán ott van Jordi Alba, aki azért csak sérülés esetén kirobbantható jelenleg a kezdőből.

Kurzawa érkezésével egy rutinosabb védővel erősítene a Barcelona, mint amilyen Firpo, viszont a 27 éves játékos nem fog több lehetőséghez jutni, mint a PSG-ben.

Korábban többek között a Tottenhamet is lehetett vele kapcsolatban hallani, a londoni klubnál viszont a jelenlegi keretet nézve, valószínűleg borítékolható lenne számára az állandó kezdő poszt, hacsak Mourinhóék nem építenek fel egy fiatalt gyorsan az utánpótlásból, amire kicsi az esély.

ˆhirdetés