A Real Madrid nyári top igazolásai kereten belülről fognak érkezni

ˆhirdetés

Két játékossal erősödhet a következő idényre a Real Madrid, akikért ráadásul plusz pénzt nem is kell kiadniuk

 

 

A Real Madrid nagyot erősödhet, ha Eden Hazard és Marco Asensio is bevethető lesz. Két olyan játékosról beszélünk, akik már a keret tagjai, de ennek az idénynek a nagy részét sérüléssel töltötték.

 

Eden Hazard ebben az idényben nem tudott úgy teljesíteni, mint szeretett volna, a sok sérülés is hátráltatta ebben, vagyis nagyon rosszul sikerült a bemutatkozás. Kb. annyit volt sérült ebben az idényben, mint a Chelseaben összesen.

Hazard múlt nyáron érkezett, mint a Real Madrid top igazolása, ezt az idényt nélküle is egészen jól bírta a csapat, ha viszont, ahogy mondta, a következő idényben kell figyelni a teljesítményét, mert ez az idény a sérülésekre és az alkalmazkodásre is ráment, akkor nagy előrelépést mutathat majd a széljátéka a Madridnak. Mindezt úgy, hogy a posztján Vinicius egyáltalán nem nyújtott rossz teljesítményt.

A másik nagy visszatérő Marco Asensio lehet. Asensio az egész idényt kihagyta egy komoly sérülés miatt, viszont a következőre már bevethető lesz. Asensio korábban inkább a bal szélen játszott, de a jobb oldali játékkal sincs gondja, sőt.

A jobb szélen ráadásul Lucas Vázquez és Rodrygo is tud játszani.

 

ˆhirdetés