Real Madrid: Kane most nyáron, Mbappé jövőre?

ˆhirdetés

A Real Madrid már készül Mbappéra, de előbb Kane érkezhet

 

 

A Real Madridnál már keresik Benzema utódját, a francia támadó a 32 évével már nem lehet sokáig alapembere a klubnak, kell valaki, akire hosszú távon számíthatnak a spanyolok.

 

A Real Madrid támadósora nem gyenge, így akár az is elképzelhető, hogy házon belülről fogja megoldani a pótlást a klub, de két kiszemeltje is van a királyiaknak.

Az egyik Harry Kane, aki már akár most nyáron klubot válthat. A pletykák újra felröppentek, mint már évek óta, ami szerint az angol gólvágó a Madridhoz igazolhat, bár azért eddig mindig kitartott a Tottenham mellett. Az eddigi hírek szerint nem feltétlenül akar távozni, jól érzi magát a klubnál. Madridban, vagy a Juventusnál, viszont várhatóan a kétszeresét is megkaphatja jelenlegi fizetésének.

A Tottenham és a Real Madrid között jó a viszony, a jelenlegi keretben Bale és Modric is a londoni klubtól érkezett. Azzal is tisztában vannak, Daniel Levy nem adja olcsón a játékosait, így Kane sem válthat 150 millió euró alatt klubot.

A Madridnál egy dolog miatt aggódhatnak: Kane az utóbbi két tavaszt szinte végig sérüléssel töltötte, az utóbbi évek alatt széthajtották a csatárt és nem akarnak abba a hibába esni, mint ahogy Eden Hazarddal is jártak. Vagy az utóbbi években Bale is folyamatosan sérült.

A másik kiszemelt Kylian Mbappé, aki szintén évek óta a madridi edzők kívánságlistáján szerepel. Viszont a PSG biztosan nem fogja eladni most nyáron a világbajnok csatárt. Ezzel tisztában vannak Madridban is, így várhatóan nem is fognak ajánlatokkal előrukkolni, viszont figyelni fogják a lehetőségeket. Mbappé a hírek szerint egyelőre nem készül hosszabbítani, a szerződése pedig 2022. június 30-án fog lejárni. Ha jövő nyáron sem hosszabbít a játékos, akkor megpróbálják leigazolni, míg ha a párizsiak akkor sem adják, két év múlva akár ingyen is klubot válthat.

Mbappé nyáron nem eladó, ezt már többször is jelezték a francia klubnál, most nyáron várhatóan Neymar távozására fognak rábólintani, ha érkezik érte egy 150 millió eurós, vagy annál magasabb ajánlat. A Barcelona lehet a befutó a brazilnál, akit amúgy múlt nyáron a Madrid is nagy erőkkel próbált megszerezni, de akkor a PSG még kitartott, viszont most nyáron már valószínűleg kész elengedni Neymart.

ˆhirdetés