Neymar igent mondott a Barcelonának?

ˆhirdetés

Neymar várhatóan nyáron visszatér a Barcelonához

 

 

A katalán Sport már arról ír, hogy Neymar igent mondott a Barcelonának, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy visszaigazolhasson a klubhoz.

 

Neymar 2017-ben igazolt 222 millió euró ellenében a PSG-hez, a franciák kivásárolták a szerződéséből, amire igen mérgesen reagáltak a katalánok. Majd fejetlen igazolásokba kezdtek. Itt állunk három évvel később, és úgy tűnik, a megoldás csak az lehet, hogy Neymarnak vissza kell térnie.

Neymar maga is állítólag már az első évében megbánta, hogy a pénzt választotta, ráadásul sérülések miatt az előző két tavaszt ki is kellett hagynia, így esélyük sem volt megnyerni a Bajnokok Ligáját.

A PSG múlt nyáron bekeményített, hiába akart nagyon menni Neymar, nem engedték, sőt: Cavani és Mbappé mellé még Icardi is érkezett, nehogy sérülések miatt ne maradjon a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára klasszis gólvágó.

Jelenleg még életben vannak a PSG reményei, hiszen továbbjutottak a legjobb nyolc közé, viszont a koronavírus járvány miatt megszakadt a sorozat...

Viszont a Sport szerint a nyáron Neymar visszatérhet. Ha a PSG nem engedi, akkor is van jogi lehetőség, mivel három évet eltöltött a párizsi klubnál és nem akar hosszabbítani, akkor komoly összegért ugyan, de eligazolhat majd.

A korábbi nyilatkozatok alapján a PSG nem feltétlenül fog ragaszkodni Neymarért, viszont, 150-180 millió eurós összeget várnak érte a párizsiak.

Ha abból indulunk ki, hogy Messi is nagyon szeretné, hogy Neymar újra a csapatban legyen, Suárez várhatóan még egy idényt lehúzna, akkor a következő szezonra akár tényleg újra összeállhat az MSN.

Persze kérdés, hogy mi lesz Griezmannal, mi lesz Dembélével és Coutinhóval is.

ˆhirdetés