Griezmann akár már nyáron távozhat a Barcelonától

ˆhirdetés

Antoine Griezmann már nyáron klubot válthat, a Barcelona bukhat az üzleten

 

 

A katalán Sport szerint kész 100 millió euróért eladni Griezmannt a Barcelona.

 

Ha megnézzük, hogy Griezmannért 120 millió eurót fizetett az Atletico Madridnak a Barcelona a múlt nyáron, akkor jelentős a csökkenés, az egyéb díjakat nem is számítva.

Griezmann közel sem tudja nyújtani azt a kulcs szerepet, mint az Atletico Madridban, mondjuk Messi mellett nehéz is, ha az ember nem a megszokott posztján játszik.

A francia világbajnok támadóért korábban a Manchester United, a PSG, a Chelsea és az Arsenal is érdeklődött. Az Atletico Madridhoz valószínűleg nincs visszaútja, az elválás nem sikerült a legbarátibbra.

Bár érdekesség, a Barcelona éppen Neymart csábítja vissza a klubhoz, a brazil eligazolása is okozott némi mosolyszünetet a felek között.

Természetesen nem tudni, hogy mi a hosszútávú elképzelése a klubnak Griezmannal, de ha eladják, már csak az is árcsökkentő hatású lehet, hogy az elemzések szerint a koronavírus okozta gazdasági sokknak köszönhetően nem fognak repkedni a nyáron az euró 100 milliók.

Viszont, ha a PSG és a Barcelona tud egyezségre jutni, akkor egy játékoscsere is elképzelhető, Neymar Girezmann és némi pénzért cserében a Barcelonában köthet ki, Griezmann pedig a PSG-ben.

ˆhirdetés