A Betis nyert a Real Madrid ellen, újra a Barcelona az élen

ˆhirdetés

A Betis megint meglepte a Real Madridot, a sevillai klub kihasználta a lehetőségeit és megérdemelten nyert a Madrid ellen

 

A Real Madrid a Betishez látogatott a La Liga 27. fordulójában, de pontok nélkül távozott, mivel a Barcelona nyert, ezért újra a katalánok állnak az élen, a Betis pedig fontos három ponttal gazdagodott.

 

Rengeteg izgalmas jelenetet tartogatott a 40. perc, mert volt, aki kezezést reklamált a madridi tizenhatoson belül, volt aki büntetőt, de Sidnei nem szórakozott, a védő éles szögből óriási erővel a rövid felsőbe bombázott. Egy pillanatra Courtois is a játékvezető döntését várta, ez a kis hezitálás elég lehetett ahhoz, hogy csak beleérni, de védeni ne tudjon, a már korábban bravúrokat is bemutató kapus. (1-0)

 

 

A 45+3. percben Benzema büntetőjével egyenlített a Madrid. A 47. percben még Benzema indította Viníciust a bal szélen, a beadott labda Marcelót találta volna meg, de lövés pillanatában Sidnei labda helyett a lábat találta el. A büntetőt magabiztosan a jobb alsóba lőtte Benzema. (1-1) Érdekesség, ez volt az egyetlen kaput találó lövése a Realnak az első félidőben.

 

 

A 82. percben Benzema passzolt keresztbe röviden a félpályánál, Ramos nem érte el a labdát, míg Tello kapura tört, elfektette jobbra Courtoist, de a labda balra ment. (2-1)

 

A bekapott gól után kapcsolt igazán magas sebességbe a Real Madrid, de ahhoz, hogy az élen maradhassanak, nyerni kellett volna, de még a döntetlent sem sikerült elérni, így a Barcelona egy hete hiába kapott ki az El Clasicón, visszaelőzte a Madridot. Ezért is szokták sűrűn emlegetni, nem feltétlenül a rangadók döntik el a bajnokságokat...

 

SPANYOLORSZÁG, LA LIGA 2019/20

27. FORDULÓ

TABELLA

 

2020.03.08., 21:00 BETIS
Sidnei 40
Tello 82
2-1 REAL MADRID
Benzema 45+3

 

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés