A Barcelona nyári igazolásait nagyban befolyásolja majd Neymar

ˆhirdetés

A Barcelona fő kiszemeltje a nyáron Neymar, de védőre és középpályásra is szükség van

 

 

A nyáron nagy változások várhatók a Barcelona keretében. Úgy tűnik, újra futnak egy kört Neymar szerződtetésével, akit Messi is szeretne a csapatban látni. De nem csak a brazilra lenne szükség.

 

Neymar átigazolásáról felröppentek a pletykák, a PSG állítólag 150-180 millió euró körüli összegért elengedné a nyáron a támadót. A fő érdeklődő egyelőre a Barcelona, amely újra az MSN-ről álmodik, Messi és Suárez mellé érkezhetne Neymar. Bár valószínűleg nem túl hosszú ideig élne ez a formáció, hiszen Suárez  is kezd a pályafutása vége felé járni, de Messi sem lesz már fiatal. Viszont a keretben van Griezmann és nem csak Neymart figyeli a katalán klub.

Neymar esetében a magas vételi ár csak egy dolog, a fizetése is igen komoly. Állítólag éves szinten 70 millió eurót keres a PSG-ben, amely nagyon megdobná a Barcelona költségvetését. Ebben az esetben több játékos átigazolásáról is le kellene mondaniuk.

Ha nem jön Neymar, akkor Lautaro Martinez lenne a következő célpont. Az Inter támadója fiatal, de érte is több, mint 100 millió eurót kellene fizetni.

Timo Werner is szerepel a listán, érte várhatóan 60 milliót kérne a Leipzig. De meglepetés lenne, ha nem inkább a Bayernben kötne ki idővel.

A Barcelona középső védőt és mind a két szélre is keres védőt. Középen Umtiti sérülékenysége okoz gondot, míg Piqué is a pályafutása vége felé jár.

A középpályán is várható változás, de Alena helyzetétől is függ, mit lép a klub, aki jelenleg a Betisben szerepel kölcsönben.

ˆhirdetés