Az M4 Sporton az elmúlt évek sikereit nézhetjük

ˆhirdetés

Az MLSZ felfüggesztette többek között az NB1-es bajnokságot is, viszont az M4 Sporton lehet szemezgetni többek között a 2016-os Eb-mérkőzésekből is.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai döntése után a sportszeretőknek hosszabb ideig várniuk kell arra, hogy újra élő közvetítést láthassanak a jelentős hazai és nemzetközi sorozatokból.

 

Az M4 Sport azonban ezekben az ínséges időkben is igyekszik kielégíteni a sport iránti érdeklődést, így a következő hetekben felidézik az elmúlt évek legnagyobb, legemlékezetesebb sporteseményeit.

 

"Kezdésként újraélhetjük a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot.

Szerda este 8 órától a norvég-magyar Európa-bajnoki pótselejtezővel megkezdődik a labdarúgó Eb teljes megismétlése. Előbb felidézzük, hogyan jutott ki a nemzeti csapat a kontinenstornára, majd péntektől három héten át az összes franciaországi mérkőzést újra megmutatjuk, köztük Gera Zoltánék Ausztria és Portugália elleni felejthetetlen összecsapását is.

Közben a magyar labdarúgó OTP Bank Liga és a Magyar Kupa legjobb meccseit is újra nézhetik, ahogyan kiváló hazai kézilabda rangadókat, és más sportágak legjobb meccseit is."

 

ˆhirdetés