Négy gólt hintett a Real Madrid az Osasunának

ˆhirdetés

Ráijesztett az Osasuna a Real Madridra, de négy góllal válaszoltak, még Jovic is betalált!

 

 

A Real Madrid a tabella éléről várta az Osasuna elleni bajnokit a 23. fordulóból. A hazaiak gyorsan vezetést szereztek, de a vendégek nem kapkodtak és végül sima győzelmet arattak.

 

A mérkőzés első negyedórája inkább a hazaiaké volt, Courtoisnak bravúrt is kellett bemutatnia, de Unai Garcia gyönyörű fejesénél már tehetetlen volt. A 14. percben Ruben Garcia szabadrúgásból tekert a tizenhatos közepére, Unai Garcia pedig vetődve csúsztatott a kapu bal oldalába.

A 33. percben Bale csapott le a tizenhatosra érkező labdára, lőni akart, de eltörte/felperdült a labda, ami éppen Isco elé került. A tekeredő labdát kapásból, még leérkezés előtt küldte a bal alsóba.

A 38. percben a szögletből érkező labdát Casemiro fejelte keresztbe, Ramos pedig a jobb kapufa előtt felugorva, közelről a hálóba fejelt.

A 84. percben Benzema tartotta meg a tizenhatos előtt a labdát egészen addig, amíg nem érkezett a jobbján Lucas Vázquez. A csereként pályára lépő szélső a tizenhatosra berobbanva a kapu jobb oldalába lőtt, a kapus még beleért, de védeni nem tudott.

A ráadás második percében Fede Valverde hozta kihagyhatatlan helyzetbe Jovicsot. A középpályás a tizenhatos bal oldalán érkezve, két védő közül passzolt a tizenegyes előterébe érkező csatárnak, aki a léc alá bombázta az egyet pattanó labdát.

Egy perccel később Inigo Perez még lőtt egy felső kapufát, de az eredmény már nem változott, 4-1-re nyert a Madrid Pamplonában.

 

SPANYOLORSZÁG, LA LIGA 2019/20

23. FORDULÓ

TABELLA

 

 

2020.02.09., 16:00 OSASUNA
Unai Garcia 14
1-4 REAL MADRID
Isco 33
Ramos 38
Lucas Vazquez 84
Jovic 90+2

 

 

ˆhirdetés