Willian José közel a Tottenhamhez

ˆhirdetés

Willian José nagy valószínűséggel a Tottenham játékosa lesz

 

 

A Real Sociedad egyik alapembere úgy tűnik távozik és bajnokságot vált. Willian José lehet Kane helyettesítője a Tottenhamnél.

 

Willian José 2016 óta a Real Sociedad játékosa, de a spanyol kupa mérkőzés előtt kérte, ne szerepeljen a mérkőzésen, kikerült a keretből a kérésére, hogy le tudják zárni az átigazolással kapcsolatos dolgokat.

Willian José a Braueri neveltje, majd 2011-ben megvásárolta az uruguayi Maldonado, de többnyire kölcsönadta a támadót, előbb a Sao Paulónak, majd a Gremiónak, a Santos után a Real Madrid Castilla keretéhez is tartozott 2014-ben, de csereként egy mérkőzésen a Real Madrid első csapatában is pályára lépett, majd jött a Zaragoza, a Las Palmas, végül 2016-ban szerződtette a Real Sociedad, 6 millió eurót fizettek érte, az árát gólokkal hálálta meg.

A jelenlegi szerződése 2024. június 30-ig szól, a kivásárlási ára 70 millió euró. Ennyit viszont nem akar érte fizetni a Tottenham.

Az idény során a legtöbb gólt Willian José szerezte a kellemes meglepetést okozó Real Sociedad játékosai közül. Nyolc gólnál jár.

José Mourinho csapata vérbeli csatár nélkül maradt, mivel Harry Kane áprilisig biztosan nem bevethető. Willian José rutinos játékos, 28 éves, ráadásul nem gyenge alkatú, 189 cm magas.

 

ˆhirdetés