Tovább menetel a Liverpool

ˆhirdetés

A Wolves sem tudta megállítani a Liverpoolt, már 40 mérkőzés óta veretlenek

 

 

A Liverpool folytatja elképesztő menetelését, ebben az idényben még nem kapott ki a bajnokságban, és már 40 Premier League mérkőzés óta nem szenvedtek vereséget, ami természetesen klubrekord.

 

Csütörtök este a Wolves  - Liverpool mérkőzéssel fejeződött be a 24. forduló a Premier League-ben, ami egy hétközi fordulót takart, mert a hétvégén FA Kupa mérkőzéseket rendeznek.

A Liverpool már a 8. percben megszerezte a vezetést Henderson fejesével, amire Raúl Jimenez még tudott válaszolni az 51. percben, szintén fejessel, de aztán jött Firmino a 84. percben és a jobb felsőbe bombázta az újabb három pontot érő találatot.

A Liverpool fölényesen vezeti a bajnokságot. 16 pont az előny a második helyezett Manchester City előtt, ráadásul úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a riválisok.

A 24. fordulóban a Sheffield otthonában nyert 1-0-ra a Manchester City, a Leicester 4-1-re verte a West Hamet, de Vardy megsérült, a Chelsea - Arsenal londoni derbin döntetlen született, a Manchester United hazai pályán szenvedett kétgólos vereséget a Burnleytől, így az éllovasok között még a Tottenham mondható a forduló győztesének, amely nem fantasztikus játékkal, de verte 2-1-re az utolsó helyen álló Norwich Cityt.

 

ANGLIA, PREMIER LEAGUE

24. FORDULÓ

TABELLA

 

2020.01.23., 21:00 WOLVES

Jimenez 51
1-2 LIVERPOOL

Henderson 8

Firmino 84

 

 

A Premier League 24. fordulójának eredményei, gólszerzői egy helyen

ˆhirdetés