Rodrigo lehet a Barcelona megoldása a csatárgondokra

ˆhirdetés

A spanyol válogatott csatár lenne a megoldás Suárez helyére

 

 

A Barcelona nehezen, de nyert a Granada ellen egy góllal, vagyis Quique Setien első mérkőzésén győzni tudott a katalánok kispadján. A győztes gólt Messi lőtte.

 

A mérkőzésen kiderült, a Barcelona tényleg visszatért a sokpasszos játékhoz, a tiki-takához, kevesebb gyors, egy-két húzásból az ellenfél tizenhatosa elé érünk akciót láthattunk a mérkőzésen. Ennek egyik oka az, hogy Setien szereti ezt a játékot. A másik pedig az, hogy Suárez sérülésével nincs igazi befejező csatára a klubnak, így megy a találgatás: igazol a Barcelona csatárt, vagy sem.

Ha igazolnak, akkor Rodrigo, Aubameyang és Werner nevét lehet hallani főleg, akik azonnal bevethető játékosnak számítanak.

Rodrigo a fő kiszemelt állítólag, akiért viszont a Valencia 60 millió euró alatt szóba sem fog állni a Barcelonával, főleg akkor nem, ha nem tudnak a pótlásáról gondoskodni még a télen.

Az Arsenal nem akarja eladni Pierre-Emerick Aubameyangot, míg a Leipzig Timo Wernert nem akarja elengedni. A német válogatott csatárt amúgy a Real Madrid is figyeli, de angol klubok mellett még a Bayern is felfigyelne a pletykára, ha a Lipcse kész lenne az eladásra.

A Barcelona ráadásul állítólag nem kölcsönben, hanem végleg keres megoldást, így télen pláne nem lesz egyszerű olyan képességű játékost igazolni, aki képes betölteni a Suárez hagyta űrt. Suárez ráadásul már nem "mai fiú", így hosszú távban is keresne helyére játékost a Barcelona.

ˆhirdetés