A Real Madrid simán jutott túl a Zaragózán

ˆhirdetés

Könnyedén jutott tovább a spanyol kupában a Real Madrid, Ramosék nem vették félvállról a találkozót

 

 

A nyolcaddöntőben a Real Madrid a Zaragozához látogatott és esélyeshez méltó játékkal jutott tovább a negyeddöntőbe.

 

A Madrid már a hatodik percben megszerezte a vezetést. Kroos végezhetett el szögletet, lepasszolta a labdát Carvajalnak, aki visszapasszolt a jobb oldalon lévő Kroosnak, a középpályás laposan belőtte a labdát a kapu elé. Vinícius sarokkal próbálta kapura húzni, de a labda elment volna keresztben, de érkezett Varane és közelről a kapuba lőtt. (0-1)

A Zaragoza a 32. percben nem tudott felszabadítani, Kroos szerezte vissza a hazai tizenhatos előtt a labdát, passzolt Lucasnak, aki a bal felsőbe tekert tizenhárom méterről (0-2)

A 72. percben Marcelo passzolt a balról középre induló Viníciusnak, a brazil támadó továbbpasszolt Jamesnek, aki tökéletesen játszotta vissza a tizenhatoson belülre betörő csapattársnak, Vinícius pedig laza bokamozdulattal helyezett a hosszú, bal alsóba. (0-3)

A 80. percben a csereként pályára lépő Benzema is meglőtte a gólját, hosszú gólcsendet tört meg a francia támadó. A Madrid adogatta a labdát, passzolgatott, majd gyors ritmusváltással a szintén csereke Brahim Diaz indította Carvajalt a jobb szélen, a védő pedig középre passzolt a túl oldalon érkező Benzemának, akinek közelről kellett csak a kapuba passzolnia (0-4)

A négy gól ellenére a Zaragozának is voltak helyzetei, de elkapkodták a hazai támadók a lehetőségeket, vagy Areola védett bravúrral.

A Real Madrid megérdemelten jutott tovább a következő körbe.

 

SPANYOLORSZÁG, KUPA 2019/20

NYOLCADDÖNTŐ

EREDMÉNYEK ÉS GÓLSZERZŐK

 

 

2020.01.29., 21:00 ZARAGOZA 0-4 REAL MADRID
Varane 6
Lucas Vazquez 32
Vinícius 72
Benzema 80

 

 

ˆhirdetés