Real Madrid: Odriozola a Bayern Münchenhez igazolt

ˆhirdetés

A Bayern München spanyol válogatott hátvédet igazolt a Real Madridtól

 

A Bayern München és a Real Madrid is hivatalosan bejelentette a megállapodást, ami szerint Alvaro Odriozola az idény végéig kölcsönben a bajorokhoz kerül.

 

A 24 éves jobb oldalon bevethető válogatott védő 2018-ban igazolt a Real Sociedadtól a Real Madridhoz, de ebben az idényben nem tudott kulcsszerephez jutni Carvajal mellett, így az átigazolás mellett döntöttek a felek.

Odriozolát többek között a Sevilla is vitte volna a spanyol bajnokságból, de végül a német sztáralakulat lett a befutó, a bajoroknál sok a sérült a védelem jobb oldalán, így fontos volt a játékos megszerzése.

Karl-Heinz Rummenigge megköszönte a Real Madridnak a barátságos együttműködést, Hasan Salihamidzic sportigazgató pedig örül, hogy olyan a teljes oldalt bejátszani képes védőt sikerült találniuk, mint Odriozola.

Ha megnézzük a Real Madrid lépését, igen merész, hiszen tipikus jobb oldali védő így csak Carvajal maradt a keretben, viszont Odriozola számára, aki egy spanyol válogatott védő, a fejlődése szempontjából fontos, hogy játékban maradjon, ráadásul top szinten.

ˆhirdetés