A PSG nem adja Cavanit, szükség van rá

ˆhirdetés

Edinson Cavani átigazolása nem lesz egyszerű menet az Atletico Madrid számára

 

 

Eddig úgy tűnt, hogy Edinson Cavani távozhat januárban a PSG-től, ráadásul az Atletico Madrid szeretné vinni a gólerős támadót, de nem lesz egyszerű leigazolni télen a játékost.

 

Az ok igen egyszerű, egyelőre nem találtak játékost a pótlására. A PSG viszont hosszas tavaszi menetelésre készül, hiszen évek óta a Bajnokok Ligája győzelem a cél. Erre az évre viszont igen erős csatársorból válogathat az edző, de ha valaki kidől, akkor rögtön jöhetnek a problémák, mint az előző években Neymar sérülése miatt.

Ősszel hiába volt a keretben Icardi is, ráadásul az argentin csatár kiszorította a kezdőből a rutinos Cavanit, aki a PSG történelmének legjobb gólszerzője, óvatosságból nem engedik Cavanit.

Cavani szerződése a nyáron lejár, így várhatóan akkor ingyen távozhat, de a télen Párizsban kell maradnia akkor is, ha esetleg kevesebb játéklehetőséget kap.

Persze a következő hetekben még változhat a dolog, de olyan minőségű csatárt találni, mint Cavani, nem egyszerű dolog, szinte lehetetlen. Még a PSG számára is.

Az Atletico Madrid viszont támadót keres, mivel Diego Costa sérült és igazi befejező csatárok közül csak Alvaro Morata számít bevethetőnek. Az Atleti védelme rendben van, de a kialakított helyzeteket igen rossz arányban váltják góllá, ezért is szerette volna Diego Simeone leigazolni Cavanit.

ˆhirdetés