Feczesin úgy érezte, nem ragaszkodnak érte Újpesten

ˆhirdetés

Feczesin Róbert beszélt arról, miért távozott Újpestről

 

 

Feczesin Róbert az M4 Sport Átigazolás című műsorában beszélt arról, miért távozott Újpestről, pedig kész lett volna onnan visszavonulni. Feczesin az NB2-es Vasashoz igazolt. A szavait az MTI idézte:

 

"Fél évvel ezelőtt úgy szerződtem Újpestre, hogy télen ingyen távozhatok, ha nem kapok megfelelő ajánlatot. Ősszel jó formában játszottam, visszaverekedtem magam a válogatottba, de a téli szezon végéhez közeledve nem éreztem azt a vezetőkön, hogy le akarnának ülni velem beszélni, és olyat szeretnének nyújtani számomra, hogy az Újpesttől vonuljak vissza" - mondta az OTP Bank Liga góllövőlistájának vezetője. Hozzátette: mivel jó formában játszott, számított arra, hogy máshonnan majd kap ajánlatot.

"A másodosztályra úgy tekintek, hogy ott is nagyon nehéz lesz helytállni, mert a színvonal talán alacsonyabb, de gólokat ugyanolyan nehéz szerezni" - nyilatkozta. Feczesin szerint a Vasasnak idén kevés esélye van a feljutásra, de mivel három és fél éves szerződést kötött az együttessel, abban bízik, hogy játszik az angyalföldiekkel még az élvonalban.

 

forrás: MTI

ˆhirdetés