Eriksen az Interhez igazolna

ˆhirdetés

Christian Eriksen az olasz bajnokságban folytatja? Tárgyalnak a felek

 

 

A Sky Italia értesülései szerint nem szakadtak meg a tárgyalások a Tottenham és az Inter között, de az árról még nem született megállapodás.

 

Christian Eriksen a nyáron távozott volna, mivel nem tudott megállapodni a klubvezetőkkel az új szerződéséről. Majdnem a Real Madrid játékosa lett, de Zidane nem őt akarta a középpályára, hanem Pogbát. Egyelőre egyikük sem lett a Madrid játékosa, mivel a Madrid elnöke pedig Pogbáért nem akart annyit fizetni, mint amennyit a Manchester United kért.

Az angol lapok szerint a Spurs 20 millió eurót kér érte, az Inter viszont egyelőre nem akar ennyit adni a játékosért, akit akár a nyáron ingyen is megszerezhetne.

A pletykák szerint a PSG is érdeklődik iránta, 25 millió eurót is fizetnének, de a dán középpályás az olaszokat választaná.

Eriksenen nem fog múlni az Inter, a két klubnak kell egyezségre jutnia.

Az idény során mutatott hozzáállás és játék miatt, a szurkolók megtalálták a Middlesbrough elleni mérkőzés során, ahol kezdőként lépett pályára. A szurkolóknál azért lett kegyvesztett, mert annak ellenére, hogy távozni szeretne, elvárnák tőle, hogy szakadjon meg a pályán és ezt nem látják tőle. Nem csoda, mentálisan nem tud a játékra koncentrálni, amit nehezen emésztenek meg a szurkolók, hiszen egyik kedvenc játékosukról lenne szó, akiről így úgy érzik, szembe "köpi" őket. Persze valószínűleg nem egyirányú a dolog, nem lehet mindent Eriksen nyakába varrni. A szerződés nem megkötése több félen is múlik.

 

José Mourinho a Middlesbrough elleni mérkőzés után nyilatkozott Eriksenről.

"Nagyon jól játszott, nagyon profin, amire számítottam tőle. Ha úgy dönt, hogy távozik, azt hiszem emelt fejjel teheti, ha mindent megtesz a csapatért."

ˆhirdetés