Casemiro gólokkal nyerte a Sevilla elleni rangadót a Real Madrid

ˆhirdetés

Szoros mérkőzésen nyerte a Real Madrid a forduló rangadóját a Sevilla ellen

 

 

A 20. fordulóban a Real Madrid fogadta a Sevillát, a rangadó előtt még csak öt pont volt a két csapat között, a második fogadta a negyediket.

 

SPANYOLORSZÁG, LA LIGA 2019/20

20. FORDULÓ

TABELLA

 

2020.01.18., 16:00 REAL MADRID
Casemiro 57, 69
2-1 SEVILLA
Luuk de Jong 64

 

 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Varane, Marcelo (Mendy 71) - Modric, Casemiro, Kroos - Lucas Vázquez, Jovic (Benzema 62), Rodrygo (Vinicius 62)

Sevila: Vaclik - Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilon - Fernando, Gudelj, Banega (Rony Lopes 80) - Munir (En-Nesyri 66), Luuk de Jong, Franco Vázquez (Óliver Torres 75)

 

Az első félidőben Luuk de Jong fejelt gólt, de a videóbíró végül visszavonta szabálytalan zárás miatt, bár a fejes szép volt Militaót szabálytalanul vállalták arcon.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a labdatartás is 50-50%-ot hozott, bár a Madrid többet passzolt, csak az első percekben voltak veszélyesek Rodrygo révén a hazaiak.

A második félidőben már kijött a két klub közötti minőségbeli különbség, többet volt a labda a Madridnál és veszélyesebb helyzeteket dolgoztak ki, bár azért érdemes megjegyezni, hogy 2-1-es állásnál lényegében az összes helyzetet értékesítették a felek....

Az 57. percben Casemiro kapta vissza Jovictól a labdát, a csatár sarokkal tette vissza a brazil középpályásnak a labdát, aki szépen passzolt éles szögből a hosszúba. A labda a kapu jobb oldalában kötött ki.

 

A 64. percben Luuk de Jong újra betalált, bár ezt is vizsgálta a VAR, de ezt a gólját már megadta a játékvezető. Munir esett el a tizenhatos előterében, amúgy egyszer kézzel beleért, de talán kétszer is a földön fekvő játékos, ami azért megért volna egy sípszót, de a videóbíró szerint visszanézve, nem volt szabálytalan, így De Jong gyönyörű lövéséből a labda szabályosan került a kapu jobb oldalába.

Munirt sérülés miatt ez után le is kellett cserélni.

De Madrid nem vacakolt sokat, öt perccel később Casemiro megmutatta, nem csak lábbal bánik jól a labdával, hanem fejjel is. A 69. percben Lucas Vázquez tekert az ötös előterébe, Casemiro egyedül ugorhatott fel a labdára és fejelt a kapu bal oldalába.

 

ˆhirdetés